ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS

Algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Hagalicious Cakes aanbiedt. Door een aanmelding via de mail of onze FB-pagina ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Hagalicious Cakes.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via info@hagaliciouscakes.nl of via onze FB-pagina.
De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding door middel van een factuur met bijbehorende betaalverzoek. Deze is nog 2 dagen na de factuurdatum geldig.
De aanmelding is definitief als de betaling tijdig is verwerkt.
Houd er rekening mee dat sommige banken de betaling niet direct naar ons overmaken. Hier dien je zelf rekening mee te houden.
Als er binnen de afgesproken datum geen betaling heeft plaatsgevonden behoudt Hagalicious Cakes het recht om de aanmelding te annuleren. Dit betekent dat de betaling voor de einddatum die op de factuur staat bij ons binnen moet zijn.

Workshop annuleren
Mocht je onverhoopt toch niet naar de workshop kunnen komen, dan kun je je natuurlijk afmelden of de workshop annuleren.
In alle gevallen brengen wij €15,00 administratiekosten in rekening. Deze wordt van het geretourneerde bedrag afgehaald.
Tot uiterlijk 3 weken voor aanvang van de gekozen workshopdatum wordt het bedrag van de workshop bij afmelding geretourneerd.

Daarna geldt:
• tussen de 3 tot 2 weken voor aanvang van de workshopdatum ontvangt je 50% van de betaling retour.
• Annuleer je binnen 14 dagen voor workshopdatum dan vervalt alle recht op teruggave. Natuurlijk mag je zelf een plaatsvervanger regelen dan zijn bovenstaande voorwaarden niet van toepassing. Wel dient deze de basistechnieken onder de knie te hebben. Graag vernemen wij wie er in jouw plaats komt.

Wij storten binnen 30 dagen je betaling terug.

Winterse weersomstandigheden
In geval van winterse weersomstandigheden geldt het volgende:
Mocht er een negatief reisadvies/code rood (aantoonbaar via nieuwskanalen) zijn gegeven, dan zoeken we samen naar een oplossing om de workshop te verplaatsen. Zonder negatief reisadvies wordt er geen geld teruggegeven.

Aanvang workshop
De workshopruimte is ca. 15 minuten voor aanvang geopend. Tot die tijd zijn wij bezig met de voorbereidingen. Wij verzoeken je om op tijd aanwezig te zijn, zodat we ook op tijd kunnen beginnen. Indien je later denkt te komen is het prettig als je ons even inlicht via het telefoonnummer 0683579238.

Prijzen
De genoemde prijzen zijn, tenzij anders is aangegeven, inclusief alle ingrediënten en gebruik van materialen tijdens de lessen.

Copyrights en Intellectueel eigendom
Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, social media pagina’s) die je op deze site (Hagalicious Cakes en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Hagalicious Cakes of zijn gelicentieerd aan Hagalicious Cakes.
Hagalicious Cakes mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.Hagalicious Cakes mag alle informatie en beelden te alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

Workshops die bij ons gevolgd worden mogen niet gekopieerd worden voor eigen workshops of gedeeld worden met derden. Tevens geldt dit ook voor de werkbeschrijvingen, recepturen, mondelinge uitleg, tips en trucs. Indien dit wel het geval is worden er juridische stappen ondernomen.

Door je aan te melden ga je automatisch akkoord met de bovenstaande Algemene Voorwaarden.

Contact

Hagalicious Cakes
Diepenhorstlaan 2C
2288 EW Rijswijk

T: 0683579238
E: info@hagaliciouscakes.nl
FB: Hagalicious Cakes
I: hagaliciouscakes

KvK: 72561777

© Hagalicious Cakes 2018-2020
Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Algemene Voorwaarden Workshops