BASIS WORKSHOPS

Tijdens deze workshops worden de basisinformatie, het gebruik van de geschikte ingrediënten, gereedschappen, materialen en de werkwijze besproken.
Tevens leer je hoe je de kostprijsbereking van je taarten kunt berekenen en krijg je alle tips en trucs.
Na elke uitleg gaan we samen aan de slag met de technieken en krijg je de nodige hulp waar nodig is.
Voor de Basis workshops wordt er extra tijd in gepland zodat je genoeg tijd hebt om de technieken te kunnen oefenen.

Strak afsmeren met Swiss Merengue Creme & Drip | €175
Biscuitmix maken en bakken, Swiss Merengue Botercreme/2 vullingen maken,

biscuit vullen, strak afsmeren met SMBC, Dripganache maken, Driptechniek toepassen en simpel decoreren.

 

Sharp Edge Ganache & Fondant | €175
Biscuitmix maken en bakken, Ganache/Swiss Merengue Botercreme/2 vullingen maken,

biscuit vullen, strak afsmeren met ganache, bekleden met fondant en de drum afwerken.

Als extra optie kun je kiezen uit:
– Drippen/decoreren +€15,-
– Versieren met fondant +€15,-