WORKSHOP VOOR GEVORDEREN

Tijdens deze workshop leer je de extra kneepjes om je taarten strak af smeren en strak te bekleden.
Bij elke stap krijg je de nodige uitleg en demonstratie waarna je zelfstandig elke stap met de juiste begeleiding gaat uitvoeren.
Tevens wordt er ook gekeken hoe je te werk gaat om zo te kijken waar je extra op kunt letten en waar we verbeteringen in kunnen brengen.

Let er wel op dat deze workshops enkel te volgen zijn als je de basistechnieken zoals vullen, afsmeren en het bekleden met
fondant al onder de knie hebt. Tijdens de workshops ga je na elke demonstratie zelfstandig aan het werk.
Hierdoor zul je de nieuwe technieken sneller onder de knie krijgen.

 

Strak afsmeren met Swiss Merengue Creme & Drip | €150
Swiss Merengue Botercreme en 2 vullingen maken
Biscuit vullen
Strak afsmeren met SMBC
Dripganache maken
Driptechniek toepassen en simpel decoreren.

 

Sharp Edge Ganache & Fondant | €150
Ganache, Swiss Merengue Botercreme en 2 vullingen maken

Biscuit vullen
Strak afsmeren met ganache
Strak bekleden met fondant
Sharp Edgetechniek toepassen en de drum afwerken.

Double Barrel Cake | €175
Ganache, Swiss Merengue Botercreme en 2 vullingen maken

2 biscuit vullen
Double Barrel constructie
±19 a 20cm hoge taart strak afsmeren met ganache
Bekleden met fondant
Sharp Edgetechniek toepassen en de drum afwerken. 

Als extra optie kun je kiezen uit:
Drippen/decoreren +€15,-
Versieren met fondant +€15,-