WORKSHOPS

Bij Hagalicious Cakes kun je terecht voor diverse privé workshops. Wij zijn gespecialiseerd in het strak afsmeren en bekleden van taarten.

Bij Hagalicious Cakes leer je alle tips en trucs om strakke taarten te kunnen maken. 
Bij elke stap krijg je de nodige uitleg en demonstratie waarna je zelfstandig elke stap met de juiste begeleiding gaat uitvoeren.
Let er wel op dat de workshops enkel te volgen zijn als je de basistechnieken zoals vullen, afsmeren en het bekleden met fondant al onder de knie hebt. Tijdens de workshops ga je zelfstandig aan het werk. Hierdoor zul je de nieuwe technieken sneller onder de knie krijgen.


Sharp Edge Ganache & Fondant | €140
Ganache maken, biscuit vullen, strak afsmeren met ganache, bekleden met Fondant en de Sharp Edgetechniek toepassen.

Double Barrel Cake | €155
Swiss meringue creme maken, Ganache maken, 2 biscuit vullen, Double Barrel constructie, strak afsmeren met ganache, bekleden met fondant en de Sharp Edgetechniek toepassen.

 

Aanmelden

De beschikbare datums worden op onze FB-pagina Hagalicious Cakes bekend gemaakt.
Aanmelden kan v.a dat moment via een privé bericht.


Privé workshops:
Zijn workshops die je alleen volgt of een zelf samengestelde groepje van max. 4 deelnemers.

Begintijd: 10:30.
Eindtijd: 15:00 maar is afhankelijk van de gekozen workshop en hoe snel je zelf bent. In principe wordt deze dag voor jouw vrijgemaakt. Heb je iets meer tijd nodig dan is dit uiteraard geen probleem. De workshop is pas afgelopen als je de workshop helemaal hebt afgerond.

Eenvoudige lunch en koffie/thee zijn inbegrepen. Deze bevatten geen varkensproducten.

Wij verzorgen alle materialen, ingrediënten en taartdoos. 

Uiteraard neem je je gemaakte taart en recepturen mee naar huis.

 

Contact

Hagalicious Cakes
Diepenhorstlaan 2C
2288 EW Rijswijk

T: 0683579238
E: info@hagaliciouscakes.nl
FB: Hagalicious Cakes
I: hagaliciouscakes

KvK: 72561777

© Hagalicious Cakes 2018-2020
Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Algemene Voorwaarden Workshops